Feb 052010
 

Benvolguts amics:

Tionia1.pangea.org és una nova web dedicada a donar a conèixer diversos aspectes propis de la cultura catalana. Les auques, els goigs, i els exvots pintats o retaulons, ara ja oblidats pel gran públic, formaven part de la vida quotidiana dels nostes avis.
A més la web té una secció dedicada a l’art romànic, els claustres, una altra a les festes populars de Catalunya i una darrera que presenta alguns aspectes de la paremiología catalana.
Tot plegat un aiguabarreig o calaix de sastre d’art i folk•lore de la nostra terra.

 Posted by at 2:05 pm

 Deixa un comentari

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*