jun 202008
 

Inauguració de la nova web de Justícia i Pau

Després d’uns mesos de treball, i gràcies al suport de Pangea, hem inaugurat la nova web de Justícia i Pau. http://www.justiciaipau.org/

L’antiga web, després de cinc anys, havia envellit i no era ja apta per les noves necessitats de comunicació. Amb aquesta nova pàgina hem volgut crear un instrument molt més àgil i dinàmic, amb actualització contínua, on trobareu no solament tota la informació sobre les nostres activitats, campanyes, publicacions, comunicats, etc. sinó també notícies i informes d’actualitat relacionats amb els nostres objectius: la defensa dels drets humans, la difusió de la cultura de pau, la promoció del desenvolupament dels pobles i la lluita contra la pobresa i l’exclusió social.

Si teniu qualsevol suggeriment sobre com podem millorar-la i qualsevol altre comentari us preguem que ens el feu arribar a premsa@justiciaipau.org

 Publicado por a las 5:08