set. 042007
 

A Pangea continuament estem renovant tant les màquines, com els programes i els serveis que us oferim. El creixement recent ha estat important tant en el nombre de visites que reben les webs allotjades a Pangea, com en el volum de correu lícit, així com en el tractament de l’enorme quantitat de correu escombraries i virus que s’està detectant i eliminant automàticament evitant que arribi a les vostres bústies (actualment estem filtrant al voltant del 45% del correu que arriba dirigit als socis com a correu escombreries), i també en les aplicacions i bases de dades que allotgem…

Aquest estiu hem finalitzat la part fonamental de la renovació i ampliació de capacitat de tots els nostres servidors. Aquesta millora en capacitat ha fet que la velocitat dels nostres serveis hagi millorat substancialment i que pròximament puguem anar afegint noves funcions per facilitar la vostra feina amb Pangea. Esperem que noteu els resultats.

Com sempre, us agraïm la vostra fidelitat i suport a aquest projecte col·lectiu que és Pangea i us agrairem qualsevol comentari o suggeriment que ens volgueu fer arribar.

Salutacions,
L’Equip de Pangea

 Posted by at 11:36 am