gen. 192008
 

http://www.educom.info

EduCom.info és un nou projecte d’AulaMèdia. En aquest nou web, dedicat a l’Educació i la Comunicació Local, trobareu experiències de col·laboració entre diferents centres educatius i les ràdios i televisions locals. Articles que recullen diferents tipus d’activitats:

Activitats d’aproximació. Activitats proposades des de les pròpies ràdios i televisions locals, o d’altres entitats, amb la intenció d’oferir als centres docents la possibilitat de conèixer el mitjà des d’una perspectiva tècnica o de producció.

Activitats de suport didàctic. Activitats d’educació audiovisual proposades per alguna institució educativa (escoles, instituts, CRPs, etc.) amb la col·laboració de les emissores o televisions locals.

Activitats d’integració. La característica principal d’aquestes activitats és la participació directa de l’alumnat en algun espai radiofònic o televisiu periòdic que s’emet per antena.

EduCom.info és una iniciativa de la revista digital AulaMèdia, amb el suport de l’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona.

 Posted by at 11:34 pm