Dec 192008
 

Hola a tots i totes,

Una de les primeres millores que podem oferir-vos arrel dels treballs d’ampliació i millora de la infraestructura dels servidors i serveis de Pangea, és un augment en la capacitat d’espai disponible per les vostres bústies de correu.

Des del mes de desembre totes les bústies dels socis de Pangea han augmentat de tamany, passant dels 100Mb disponibles fins ara a 500Mb disponibles. Esperem que aquesta ampliació d’espai us vagi bé en el vostre dia a dia.

Una segona millora és un ampliació de l’espai web del que disposeu. A partir d’ara tots els comptes de soci per organitzacions disposaran de 500Mb d’espai web (enlloc dels 100Mb anteriors), mentre que els comptes de soci personals disposaran de 100Mb (enlloc dels 25Mb anteriors). L’espai web extra es tarificarà en paquets de 500Mb a 100€/any. També us volem comunicar que tots aquells que utilitzeu la Intranet BSCW de Pangea també disposeu de més espai de treball en la mateixa.

Salutacions,
L’Equip de Pangea

——————————–

Hola a todos y todas,

Una de las primeras mejoras que podemos ofreceros a raíz de los trabajos de ampliación y mejora de la infraestructura de los servidores y servicios de Pangea, es un aumento en la capacidad de espacio disponible para vuestros buzones de correo.

Desde el mes de diciembre todos los buzones de los socios de Pangea han aumentado de tamaño, pasando de los 100Mb disponibles hasta ahora a 500Mb disponibles. Esperamos que esta ampliación de espacio os vaya bien en vuestro dia a dia.

Una segunda mejora es una ampliación del espacio web del que disponéis. A partir de ahora las cuentas de socio para organizaciones dispondran de 500Mb de espacio web (en lugar de los 100Mb anteriores), y las cuentas de socio personales dispondrán de 100Mb (en lugar de los 25Mb anteriores). El espacio web extra se tarificará en paquetes de 500Mb a 100€/año. También os queremos comunicar a todos aquellos que utilizáis la intranet BSCW de Pangea que también disponéis de más espacio de trabajo en la misma.

Saludos,
El Equipo de Pangea

 Posted by at 9:27 am