Mar 092009
 

La nova web www.ilovepalestine.net significa una ajuda per a les vídues, els orfes i per a les persones amb discapacitats de qui tenen cura les dones Palestines, mitjançant la promoció dels brodats palestins, els tradicionals Kuffiya de cotó negre o vermell, internacionalment i/o localment, allà on es pot.

El propòsit és donar suport econòmicament a persones o a grups de dones palestines que suporten condicions econòmiques difícils en els territoris ocupats de Cisjordània, especialment aquelles dones que viuen en camps de refugiats i en pobles marginats perjudicats per la construcció del mur israelià.

LA MISSIÓ

* Fomentar i promoure la confecció local feta per dones i grups, però particularment per dones.

* Promoure, desenvolupar i fomentar les produccions artístiques i folklòriques.

* Establir vincles amb qualsevol persona o organització amb fins similars.

EL TREBALL

Estem compromesos amb la promoció de la justícia social i el apoderament econòmic de les dones Palestines marginades, entre elles les vídues, mares de fills orfes i dones amb discapacitat.

La nostra missió és donar suport a aquests grups de dones de Palestina a través de la comercialització i les oportunitats de venda dels seus productes.

Treballem amb els brodats dels Kuffiya (de cotó negre i vermell) i d’altres brodats, cosits per dones i per grups de dones palestines de Cisjordània, amb la finalitat d’ajudar-les a obtenir uns ingressos per la venda de les seves labors fetes a casa, molt necessaris, donada la seva precària economia.

El projecte s’enfoca sobretot en el suport de generació d’ingressos familiars. Treballarem amb brodats fets per persones i organitzacions al llarg de Cisjordània i de la Franja de Gaza, la manera més accessible per a moltes dones d’obtenir uns ingressos molt necessaris gràcies a la venda de les seves labors; oferirem la següent assistència als productors:

* Proporcionar a les dones productores tots els materials que requereixin per realitzar els seus treballs.

* Pagar a les dones per cada peça que facin, d’acord als preus establerts localment.

* Comercialització, venda i promoció dels teixits i brodats de Palestina.

* Proporcionar accés al mercat a les dones, que d’altra manera no tindrien oportunitat de donar sortida a les seves creacions.

* Obtenció de subvencions en el seu benefici.

 Posted by at 12:26 pm