Jun 092009
 

ALBA SUD és una associació catalana especialitzada en Investigació i Comunicació per al Desenvolupament fundada a Barcelona l’any 2002. Té també presència i col·laboradors i col·laboradores a diversos països llatinoamericans (Nicaragua, El Salvador i Mèxic). Treballa en camps com la sobirania alimentària, el turisme responsable, l’educació per al desenvolupament, a través de la investigació social i la comunicació, especialment vinculada a la producció audiovisual.

www.albasud.org

ALBA SUD es una asociación catalana especializada en Investigación y Comunicación para el Desarrollo fundada en Barcelona el año 2002. Tiene también presencia y colaboradores y colaboradoras en varios países latinoamericanos (Nicaragua, El Salvador y México). Trabaja en campos como la soberanía alimentaria, el turismo responsable, la educación para el desarrollo, a través de la investigación social y la comunicación, especialmente vinculada a la producción audiovisual.

www.albasud.org

 Posted by at 10:24 am