oct. 142009
 

Barcelona 29 d’Octubre a l’1 de Novembre de 2009

En tot el món s’està reconeixent la necessitat d’un espai internacional on construir i coordinar un marc global i una agenda comuna per a temes relacionats amb la cultura lliure i l’accés al coneixement. El Fòrum de Cultura Lliure té com a objectiu crear aquest espai, reunint a les principals organitzacions i veus actives en el món de la Cultura i el coneixement lliures; un punt de trobada on seure a treballar junts i posar en comú les respostes davant les problemàtiques urgents sorgides arran del canvi de paradigma.

El Fòrum serà un espai d’elaboració de propostes des de la societat civil per a presentar l’opinió de la ciutadania enfront del debat sobre la privatització de la creació i la propietat intel·lectual i la seva incidència en l’accés al coneixement i en la creació i distribució de l’art i la cultura.


http://fcforum.net/ca/

 Posted by at 11:37 am