maig 262011
 

http://acampadabcn.wordpress.com/

 

Somos gente que hemos venido libremente y de forma voluntaria, que tras la manifestación del 15 de Mayo hemos decidido seguir estando juntas y ser cada vez más en la lucha por la dignidad. No representamos a ningún partido ni asociación. Tampoco nadie nos representa.

Nos une el malestar por unas vidas precarias por la desigualdades, pero sobre todo nosune una vocación de cambio. Estamos aquí porque queremos una nueva sociedad que de prioridad a la vida por encima de intereses económicos y políticos. Nos sentimos pisoteados por la economía capitalista, nos sentimos excluidos del sistema político actual, que no nos representa. Apostamos por una transformación profunda de la sociedad. Y sobre todo apostamos porque sea la propia sociedad la protagonista de este cambio.

Creían que estabamos adormecidos. Que podían seguir recortandonuestros derechos sin que opusiéramos resistencia. Se equivocaban: estamos luchando – pacíficamente pero con determinación- por la vida que todos merecemos.

Hemos aprendido del Cairo, de Islandia y de Madrid.

Ahora toca extender la lucha y tomar la palabra.http://www.acampadadebarcelona.org/index.php

Declaració

Qui som a l’Acampada de Barcelona?

Som gent que hem vingut lliurement i de forma voluntària, que després de la manifestació del 15 de Maig hem decidit seguir estar juntes i ser cada vegada més en la lluita per la dignitat. No representem a cap partit ni associació. Tampoc ningú ens representa.

Ens uneix el malestar per unes vides precàriés per la desigualtats, però sobretot ens uneix una vocació de canvi. Estem aquí perquè volem una nova societat que doni prioritat a la vida per sobre del interessos ecònomics i polítics. Ens sentim trepijats per l’economia capitalista, i ens sentim exclosos del sistema polític actual, que no ens representa. Apostem per una transformació profunda de la

societat. I sobretot apostem perquè sigui la pròpia societat la protagonista d’aquest canvi.

Creien que estavem adormits. Que ens podem seguir retallant els drets sense que oposessim resistència. S’equivocaven: estem llutant – pacificament però amb determinació- per la vida que tots mereixem.

Hem après del Caire. D’Islandia de Madrid.

Ara toca extendre la lluita i pendre la paraula.

 

 Posted by at 3:14 pm