Jul 272011
 

Hola a tots i totes,

Avui dia 27 de juliol hi ha hagut una incidencia en un dels servidors de Pangea que ha afectat al servei web i de correu, impedint l’accés al correu i a les webs allotjades a Pangea durant unes hores. La incidència ha estat conseqüència d’un tall en el subministrament elèctric en l’edifici del “datacenter” on es troben allotjats els servidors de Pangea a causa d’unes intervencions que s’hi feien. El tall de subministrament no estava previst i per això no hem pogut avisar amb antel·lació i preparar els servidors adequadament.  Desprès del tall en el subministrament,  al reiniciar-se els servidors, un d’ells no s’ha reiniciat correctament i ha provocat la incidència els serveis, que ha quedat solventada cap a les 10:45.

Preguem disculpeu les molèsties ocasionades,
Salutacions
L’Equip de Pangea

 Posted by at 2:18 pm