Dec 092010
 

Pangea està profundament preocupada sobre els recents intents dels governs de limitar l’accés al contingut en línia publicat recentment pel lloc web de denúncies WikiLeaks.

Pangea, com a part d’APC: APC fa una crida a tots els governs i la comunitat d’Internet perquè rebutgin qualsevol forma de control del contingut en línia que limiti la llibertat d’expressió i informació, particularment d’aquella informació que contribueix a una governança més transparent, i que empodera a la ciutadania per demanar-los comptes als seus governs. Els instem a assegurar la presència en línia ininterrompuda del lloc web de WikiLeaks.

Llegir la declaració completa en castellà..

Llista de rèpliques de la web de Wikileaks

  2 Responses to “Donar suport a WikiLeaks és donar suport a la llibertat d’informació a Internet”

  1. Ustedes defienden esta libertad de información pero es cuando se ataca a E.E.U.U. y por ella nos damos cuenta incluso de como infantes de marina torturan iranies presos. Pero esto no sucede nunca cuando se trata de régimenes comunistas. Por ej. nunca sabemos nada de torturas en las cárceles cubanas etc. Tenemos fotos de marines torturando iraníes. ¿Alguna vez hemos visto fotos de presos cubanos torturados en Cuba?. Bonita forma de libertad de expresión solo cuando se ataca a regimenes democraticos imperfectos, pero no a regimeenes comunistas “PERFECTOS”

  2. Estimados Compañeros: esto no es solo sobre política de derecha o izquierdaq, es sobre los derechos humanos de todos los ciudadanos del mundo para informar y estar informados, nuestra libertad de expresión y a la transparencia de quienes nos gobiernan.
    Rossana Ponzanelli