Dec 192007
 

L’àrea de formació de SOS RACISME CATALUNYA ofereix a la societat un espai d’anàlisi, reflexió i sensibilització i una eina d’aprenentatge i d’ampliació de coneixements, que pretén involucrar el màxim de població en la construcció d’una societat culturalment diversa i social i políticament igualitària.

El CATÀLEG DE FORMACIÓ 07-08 és un recull de les diferents activitats formatives desenvolupades per SOS RACISME i dirigides a les persones, entitats, organitzacions i empreses interessades en aprofundir els seus coneixements en matèria d’igualtat de drets, interculturalitat i lluita antiracista. Ofereix un total de 10 activitats formatives (cursos, seminaris, tallers i conferències), totes elles sota la perspectiva de l’antiracisme, però que es diferencien segons la temàtica a aprofundir i el grau de coneixements dels alumnes.

SOS Racisme

 Posted by at 11:25 pm